Een vakantiehuis huren in Sauerland

Villa Annabelle in de winter

Huur een vakantiehuis in Sauerland met familie of vrienden. Altijd gezellig!

Het is heerlijk om met een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, Sinterklaas of gewoon een vrienden-weekend er lekker tussenuit te gaan. Een vakantiehuis huren Sauerland is dan een fantastische oplossing. Een gebied met een winter en zomer seizoen, dicht bij huis en altijd gezellig!

Op 3 uur rijden van Utrecht ligt Sauerland, (Winterberg) een prima gelegenheid om snel een weekend in een volledig andere omgeving te zijn. Van het vlakke Nederland rij je snel de bergen in. Sauerland heeft een hele mooie natuur, volop vertier in Winterberg en Willingen, genoeg voor een heerlijke vakantie weg.

Omdat het zowel een zomer- als winter vakantiebestemming is kun je hier eigenlijk altijd terecht voor een ontspannen weekend. Voor de zomervakantie ligt de nadruk op wandelen, zwemmen in een van de zwembaden of meren, fietsen of gewoon heerlijk luieren!

Als wintervakantie kun je hier volop skiën. Winterberg (midden in Sauerland) is de noordelijkste wintersportbestemming en in meerdere onderzoeken als ‘heel interessant’ beoordeeld door de veelal Nederlandse bezoekers zelf. Om het nu allemaal nog mooier en beter te maken heeft de gemeente Winterberg de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in skiliften, pistes, langlaufloipes etc.

vakantiehuis huren winterberg

“Wij zijn met 2 gezinnen in de herfstvakantie een midweek in Villa Annabelle geweest. Wat een heerlijk groot, schoon, luxe en smaakvol ingericht vakantiehuis!”

Bekijk alle reviews op Zoover Cijfer: 9,3