Villa Annabelle officieel geopend met de buren

By 4 juli 2014 december 25th, 2018 culinair
De tuin van Villa Annabelle

Enigszins nieuwsgierig kwamen het afgelopen Pinksterweekeinde “onze” buren  in Siedlinghausen  op onze uitnodiging naar Villa Annabelle voor een heuse housewarming. Om vier uur kwamen de eerste mensen binnen lopen met allerlei leuke verrassingen: zelfgemaakte boeketjes, een prachtig gewei,  Portugese  puddingen  en een versgebakken welkomstbrood van de bakker-buurman.  Nog leuker waren alle lieve woorden en de “oh’s en “ah’s” tijdens de rondleidingen door het geheel verbouwde huis. Een aantal buren was al jaren niet meer in het huis geweest en kenden het niet meer terug!

“Een fantastisch mooi en ruim huis…”

tuin van Villa AnnabelleMet ons allen in de tuin aan de picknicktafels en op de net gefabriceerde lounge-bank werd het al gauw heel gezellig.  Vanwege een fikse regenbui pakte iedereen zijn of haar glas en het feest werd in de eetkamer en keuken voortgezet. Keurig gesplitst: de mannen in de keuken , de vrouwen aan de eettafel…..net als in Holland…

Het was een prachtige avond waarin veel gelachen is, lekker werd gesmikkeld van de door Ruud geproduceerde hapjes  en de lokale Portugese wijn goed vloeide (de buurman is Portugees en heeft een heerlijk wijntje onder de kurk…).
We boffen maar met zulke hartelijke buren in Siedlinghausen!! En laat ook vanaf nu de reserveringen maar komen 😉