Zomaar een dag Villa Annabelle

By 6 december 2018 januari 6th, 2019 nieuws
DTV 4-sterren beoordeling

Zomaar een dagje in Villa Annabelle……….

Gisteravond zijn we weer aangekomen in de mooie Villa Annabelle….. het voelt eigenlijk meer als “thuis komen” dan arriveren in een vakantiehuis. Annemarie, onze onvolprezen housekeeper, had de verwarming al aangezet dus het was al heerlijk warm in huis en er brandde hier en daar een lichtje. Hoewel Annemarie er zelf dus niet was, was het toch een heel warm welkom!

Na een hapje en een drankje en een beetje zappen op t.v. zijn we onder de wol gedoken en hebben geslapen als een os!

Vanmorgen vroeg opgestaan, want De Mevrouw van de DTV, het Duitse Toerisme Buro , zou langskomen om te beoordelen hoeveel sterren we verdienen……. Tóch een beetje spannend hoor!

Maaaaar er wordt niet gepoetst of geklust vóór dat we samen een lekker bakkie koffie in de erker van de woonkamer genuttigd hebben; een vast ritueel 🙂

Vier sterren voor ‘de villa’

Alles wat aan kant gemaakt en puntjes op de ‘I’ gezet en toen die Christiane kwam, zag alles er spic en span uit.

Gewapend met een aantekeningen-block arriveerde Christiane die Onze Villa Annabelle zou gaan beoordelen……. (nergens voor nodig eigenlijk, Onze Villa Annabelle verdient sowieso minstens ******* , maar ja, Deutsche Grundlichkeit he?!)

Na een grondige inspectie van een klein uur vertrok Christiane met het ingevulde block om de gegevens uit te werken, ze was onder de indruk!

Over plusminus twee weken weten we meer…………

En inderdaad: twee weken later viel De Mail in de huren@villa-annabelle.nl mailbox:


Hallo Frau Hoff,

Anbei sende ich Ihnen den Prüfbericht zur Klassifizierung Ihres Ferienhauses. Sie bekommen demnach 4 **** Sterne. Hierzu von uns vorab

Herzlichen Glückwunsch!

Mit freundlichen Grüßen

 

Christiane


Daar zijn we blij mee!

En hoewel we het huis natuurlijk niet echt in een aantal sterren te vatten ís, vinden wij het een prima waardering. Helemaal toen Christiane ook nog het volgende schreef:

4**** Sterne bedeutet:

Höherwertige Gesamtausstattung mit gehobenem Komfort. Ansprechende Qualität mit einem aufeinander abgestimmten Gesamteindruck.

Daar heb ik niets meer aan toe te voegen……. 🙂