Mooi overzicht van vakantiehuis Villa Annabelle

Foto’s vakantiehuis Villa Annabelle, Winterberg

In de afgelopen jaren hebben we de verbouwing en ontwikkeling van Villa Annabelle zoveel mogelijk vastgelegd. Het huis is gebouwd rond 1920 en inmiddels bijna 100 jaar oud. Nadat we het huis gekocht hadden, in 2013, hebben we een grote verbouwing uitgevoerd waarbij we het huis hebben voorzien van veel moderne materialen om het beter te isoleren, meer comfort te geven als vakantiehuis en het voor iedereen een plek te maken waar het goed toeven is.

Zoals je hierboven kunt zien is het huis smaakvol ingericht met moderne, maar ook authentieke meubelen. Er is een ruime keuken met alles voor de fervente kok en er is een hele grote tuin voor de kinderen om lekker te spelen. Daarnaast is er voor de kinderen een grote speelkelder waar allerlei spellen (sjoelbak, tafelvoetbal, playstation en bordspellen) en teken en schilderspulletjes liggen. Zo hebben ze lekker hun eigen plek. Hier kun je de beschikbaarheid bekijken.

Bekijk de omgeving
vakantiehuis huren winterberg

“Met 14 man weer een prima wintersport weekend achter de rug. Super fijn ontvangen door Annemarie (housekeeper) waardoor je je meteen thuis voelt.”

Bekijk alle reviews op Zoover Cijfer: 9,4