Restaurants in Winterberg en Siedlinghausen

By 4 augustus 2016 januari 6th, 2019 culinair
Restaurants Winterberg Siedlinghausen

Er zijn in de regio Siedlinghausen en Winterberg veel restaurants te vinden. Ze verschillen erg qua stijl en kaart. We hebben er aantal restaurants Winterberg Siedlinghausen onder elkaar gezet zodat je in ieder geval een eerste keuze kunt maken:

Restaurants in Siedlinghausen:

Die Sperre

Op 1 kilometer van Villa Annabelle vind je dit restaurant. Het is zeker een aanrader! Je zit er gezellig en ze hebben een goeie kok. Daarnaast een ruim aanbod wijnen en bier van het vat. Voor de kinderen is er de mogelijkheid om nog even naar buiten te lopen.
In de zomer zit je er heerlijk buiten op het terras. Er liggen in het huis bonnen waarmee je een gratis welkomstdrankje kunt krijgen bij Die Sperre. Kijk op de website van Die Sperre.

Der Engel

In Siedlinghausen vind je het voormalige hotel ‘Schnieder Jost’ wat nu als Hotel Den Engel is verder gegaan. Hier kun je een eenvoudige maar smakelijke maaltijd eten. De Nederlandse eigenaren hebben in de afgelopen tijd het hotel flink verbouwd en zijn nu dagelijks geopend. Bekijk hier de website van Hotel/restaurant Der Engel.

Restaurant Ritmus

Sinds enige tijd is er in het voormalig Kolpinghaus restaurant Ritmus gevestigd. Een Portugees restaurant wat een hele keur aan tapas serveert, warm en koud. Naast de tapas gerechten hebben ze ook heerlijk traditionele Portugese hoofdgerechten. Kom het zelf proberen! Kijk op Restaurant Ritmus

Restaurants in Winterberg:

In Winterberg zijn ontzettend veel restaurants en het is bijna ondoenlijk om ze hier te beschrijven. Gelukkig heeft Tripadvisor al een selectie gemaakt op basis van reviews van gasten en die samenvatting kun je hier vinden. Ga gerust even zoek op Tripadvisor.

Restaurants in Silbach:

Landhotel Bucker

Langs de weg naar Winterberg, in Silbach, ligt Landhotel Bucker, dit is een hotel met een eigen restaurant wat erg goed is. Ze hebben een typisch Duitse kaart, maar dan is alles verfijnd klaargemaakt en met verve gepresenteerd. Het is een gezellige entourage en parkeren kun je voor de deur. Kijk op de website van Landhotel Bucker. Je kunt hier alleen terecht als je gereserveerd hebt!

Restaurants in Willingen:

Waldecker Hof

We hebben zelf een keer in het Waldeckerhof gegeten en vonden dat een hele goeie ervaring. We hebben er heerlijk gegeten en er werden ook lekkere wijnen bij geserveerd. Kortom een aanrader wat ons betreft. Het is wel wat duurder en chiquer. Kijk zelf even op de website van Waldeckerhof.

Verder heeft Tripadvisor ook Willingen een overzicht gemaakt van de aanwezige restaurant. Je kunt ze hier vinden.

Restaurants Winterberg Siedlinghausen, er zijn er veel te kiezen. We wensen je gewoon ‘eet smakelijk’!