Portugees restaurant Ritmus Siedlinghausen

By 6 januari 2019 culinair
Restaurant Ritmus, Siedlinghausen

Pastéis de Nata, Chouriço, Porco Ibérico – deze gerechten klinken als de zomerzon van Portugal, tijdens een zwoele avond, wanneer de zon is ondergegaan in een mediterrane, ontspannen sfeer. Hoewel deze laatste voornamelijk weggelegd is voor de Portugezen en hun toeristen, zal deze vanaf half december 2018 ook in de regio Siedlinghausen zijn. Walter Hoffmann, voorzitter van het Kolpinghaus Siedlinghausen, kondigt aan: na ongeveer drie jaar intensief zoeken, een huurder gevonden te hebben voor het restaurant Kolpinghaus. “Een absolute meevaller”, zegt Walter Hoffmann met vreugde – en is tevreden met het nieuwe concept.

Restaurant Ritmus, Siedlinghausen

Vanaf dat moment start er een nieuw Portugees restaurant, Ritmus! Afgelopen weekend hebben we er voor het eerst zelf gegeten en dat was een succes! Er is een zeer gerichte kaart gemaakt met tapas gerechten en daarnaast is er een mooie keuze qua hoofd- en nagerechten. We waren met 4 personen en hebben direct maar diverse gerechten besteld. Zo was er een lekkere risotto, een hirschhaxe en ook een secreto iberico. Alles geserveerd met lekkere aardappel gerechtjes en frisse sla.

En dat ligt dan ook nog eens op loopafstand van Villa Annabelle, zo’n 5 a 10 minuten. Genoeg om weer even te benen te strekken na een lekkere avond dineren.

En, aanvullend, hebben we een leuke afspraak gemaakt met de eigenaar. De gasten van Villa Annabelle krijgen een lekker, gratis, aperitief bij binnenkomst, daar moet je dan wel even de folder voor meenemen.

Reserveren
Restaurant Ritmus
Kolpingstrasse 12
Siedlinghausen
winterberg@ritmus.de
Tel. 02983 – 1339